trefwoord

zoeken

kunstenaar

 

stroming

 

prijsklasse

 

 

Aankoop

Duyfkens verwerft haar schilderijen via bekende en minder bekende veilingen in binnen- en buitenland, maar veelal ook via particuliere aanbieders. Wij hebben een groot netwerk van kunstverzamelaars en liefhebbers, die vaak op zoek zijn naar specifieke werken van bepaalde schilders, bepaalde afbeeldingen of schilderijen uit een bepaalde periode of een willekeurige combinatie. Duyfkens is altijd op zoek naar uitbreiding van haar eigen collectie en naar werken voor onze klanten.

Graag taxeert Duyfkens uw werk en bespreekt met u de mogelijkheden om vraag en aanbod te matchen. Dit kan onder andere middels directe aankoop door Duyfkens waarbij u vele tientallen procenten veilingkosten bespaard en een optimale netto prijs tegen een markt conforme taxatie ontvangt. Bovendien bent u niet afhankelijk van de veiling agenda’s en kunt u relatief snel uw aangeboden werk te gelde maken. 

Een andere mogelijkheid is om uw werk na taxatie bij Duyfkens in consignatie te geven. Samen met u bepalen we of het schilderij in voldoende goede conditie is om via Duyfkens aan te bieden. Indien het werk voldoet aan onze hoge kwaliteits eisen maar nog onderhoud, restauratie en/of lijstwerk investeringen vergt maken we gezamelijk een open begroting.  Vooraf bepalen we met u de prijs die u ontvangt bij verkoop. Duyfkens draagt in dat geval zorg voor de assurantie tijdens de consignatie periode. Het voordeel van deze wijze van aanbieden is dat uw netto-prijs relatief hoog  zal zijn maar de periode om uw werk te gelde te maken is minder zeker.

Indien u bijzonder werk in bezit heeft van bijvoorbeeld gerenommeerde meesters, uniek werk of uitzonderlijk in waarde kan Duyfkens eveneens discreet en succesvol bemiddelen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wij hebben een groot nationaal en internationaal netwerk van particulieren, bedrijven en musea. Discretie staat bij Duyfkens hoog in het vaandel.

Voor een vrijblijvend gesprek of taxatie staat Duyfkens u graag deskundig te woord. Ook kunt u bij ons terrecht voor restauratie van uw werk en alle overige vragen op gebied van schilderkunst. We zien uit naar uw bezoek!